Rommelmarkt Schuttersgilde St. Jan Gassel

Rommelmarkt / Braderie.

Wanneer er door de overheid geen beperkingen worden opgelegd zal de rommelmarkt annex braderie van het Schuttersgilde Sint Jan uit Gassel op zondag 13 juli 2025 gehouden.

De rommelmarkt / braderie is een jaarlijks, op de 2de zondag van juli, terugkerende activiteit van het Schuttersgilde St.Jan uit Gassel. Voor de vijfentwintigste keer was deze op zondag 14 juli 2019. Het Julianaplein, Gentstraat, Nieuweweg, St. Jansvoort en de Schaarweg in Gassel zijn het decor van kramen en vele leuke spulletjes. Duizenden bezoekers schuifelden langs de kramen op zoek naar het ultieme artikel. De rommelmarkt wordt in 2025 gehouden op zondag 13 juli begint om 09:30 uur en is om 16:00 uur afgelopen.

Kramen
Op de circa 100 kramen zal een zeer gevarieerd aanbod van goederen te vinden zijn. Van kleine tot grote meubelen, serviezen, bloempotten, fietsen, boeken en speelgoed. Maar ook elektronica zoals computers, laptops en televisies. De goederen zijn door de leden van het Schuttersgilde St. Jan huis aan huis opgehaald, gesorteerd en worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen op het Julianaplein van de hand gedaan. In de Gentstraat, Nieuweweg, St. Jansvoort en de Schaarweg zullen aanwonenden hun waren aanbieden.

Terras
Op het terras kunt u genieten van een hapje en/of een drankje. Een kopje koffie of thee is bij de entreeprijs inbegrepen.

Kraam huren
Een kraam huren is natuurlijk ook mogelijk. U betaald slechts € 15,00 voor een kraam met een lengte van 4 meter. Wilt u meer informatie of een kraam huren, stuur dan een berichtje naar rommelmarkt@gildegassel.nl van het Schuttersgilde St. Jan in Gassel. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Peter Oppers: 06 52583085.

Rommelmarkt
Rommelmarkt

Promotie
Uiteraard willen wij een zo groot mogelijke groep mensen oproepen om een bezoek te brengen aan deze rommelmarkt / braderie. Klik hier om naar de rommelmarktposter te gaan. Deze kunt u uitprinten en op uw werk of andere plaatsen ophangen.


Rommelmarkt
Rommelmarkt
Rommelmarkt
Rommelmarkt

U bent van harte welkom op zondag 13 juli 2025, vanaf 09:30 uur, op de gezellige en sfeervolle rommelmarkt / braderie. Gassel is gelegen aan de N321 tussen Grave en Cuijk.


Contactgegevens

Secretariaat:
St. Jansvoort 10
5438AE Gassel
info@gildegassel.nl
0486 471755
Clubgebouw:
Molenakker 12
5438NE Gassel

Social media

Schuttersgilde St. Jan Gassel

Het Schuttersgilde St. Jan is vermoedelijk omstreeks 1565 opgericht. In ieder geval voert het gilde dit jaartal in zijn vaandel. Het Gasselse Schuttersgilde St. Jan is een van de zeldzame gilden die niet in de vorige eeuw zijn heropgericht, maar een ononderbroken traditie kennen.

Wilt u kennis maken met het gilde, kom dan naar het clubgebouw met schietterrein aan de Molenakker 12 in Gassel. U bent van harte welkom! Op de evenementenkalender kunt u zien wanneer er activiteiten zijn in het clubgebouw of op het schietterrein. Wij nodigen u uit om zich aan te melden als lid.